Rezanci sa umakom od šampinjona - U zdjeli pirjamo luk,dodamo nekoliko zrna papra te ubacimo narezane šampinjone. Nakon što ste ih propirjali nekoliko minuta dodamo veliku žlicu kajmaka koji se rastopi s gljivama i daje jedinstven okus ovom jelu. Lagano miješajte te dodajte jogurt umjesto vrhnja, te malo pelata, začinite po želji ako volite jače začinjeno. Na laganoj vatri kuhajte oko 7-8 minuta i te na kraju dodajte sitno narezani peršin i češnjak i poslužite uz kuhanu tjesteninu. Možete dodati i parmezan.
Rezanci sa tunom i graškom Dinstajte grašak na češnjaku dok se ne smekša, zatim dodajte tunu i pelate, te začinite sa bazilikom, origanom, ili po vlastitom izboru. Skuhajte paštu dok se umak malo prokuha, a na kraju dodajte parmeza.
Dobar tek.
Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više