Specifični po boji i okusu ovi se rezanci dobivaju dodavanjem sipinog crnila u smjesu. Samo posebni ljubitelji pašte eksperimentiraju s crnim rezancima i zbog toga je njezina pojava rijetka u svakodnevnoj kuhinji. Možete ih probati u nekom od krčkih restorana pripremljenu na više načina. Kod nas se teško nalazi crnilo iako je njegova cijena puno veća nego cijena same sipe. Mogli bi i naši ribari razmisliti o proizvodnji crnila jer su u stalnom kontaktu s tom ribom, pa da ne moramo uvoziti ili čak odlaziti u Trst na ribarnicu po ono čega imamo na pretek. Ovim putem tražimo i domaće proizvođače crnila da nam se
jave na prodaja@mariolina.hr sa svojim proizvodima. Rado ćemo koristiti hrvatski proizvod.
RECEPTI ZA OVU VRSTU PAŠTE
POSLOVANJE
Zanatsko trgovački obrt Mariolina iz Krka osnovan je 1993.g. kao obiteljska zanatska radnja za izradu svježe i sušene tjestenine te specifični proizvodi tipičnih za primorje i otoke sjevernog Jadrana. Uz ovu osnovnu djelatnost radnja priprema i razne vrste pizza, sendvića i kolača koje uslužuje u svom prostoru ili dostavlja kupcima na njihov zahtjev. U proteklim godinama nastojali smo kvalitetom proizvoda i uslužnošću osoblja zadobiti svoj dio tržišta.Saznajte više